Deel op Facebook

Feestlocatie

Van een receptie, diner, babyshower, jubileumfeest, kraamfeest, surpriseparty, trouwfeest, condoleance tot bedrijfsuitje, Kok Experience is een unieke locatie voor jong en oud.

Combinaties met de activitieten lasergame, escaperoom of bioscoop zijn ook mogelijk. 

Voor de kleinere kinderen kan er heerlijk gespeeld worden in het speelparadijs tijdens het verblijf. We kunnen hier een passend programma en arrangement voor opstellen. 

We hebben diverse locaties:

Grill & Chill lokaal 

Op de begane grond van Kok Experience bevindt zich het Grill & Chill lokaal. Een besloten ruimte met ruime bar en open keuken. In de open keuken bevindt zich een GreenEgg. Een arrangement met live cooking is daardoor mogelijk. Het Grill & Chill lokaal is voorzien van professioneel licht en geluid, waardoor het ook geschikt is voor een avondfeest. Vanuit het Grill & Chill lokaal is direct toezicht op het speelparadijs. Het uitzicht op het speelparadijs is ook af te schermen door middel van een gordijn.

Het Grill & Chill lokaal is te reserveren vanaf 40 personen tot 100 personen voor diner (driegangendiner, à la carte diner of buffet).

Wil je overdag het Grill & Chill lokaal reserveren of in de avond met een borrelarrangement?  Dan is deze mogelijkheid afhankelijk van het gekozen arrangement en aantal personen of hiervoor wordt een zaalhuur in rekening gebracht. Het Grill & Chill lokaal is ook af te huren voor een vergadering of presentatie.

Tuinkamer

Aangrenzend aan het restaurant bevindt zich de tuinkamer. De tuinkamer bevindt zich op de begane grond (dezelfde verdieping als het speelparadijs). Kinderen kunnen gemakkelijk in- en uitlopen vanaf de tuinkamer naar het speelparadijs. De tuinkamer is bestemd voor de a la carte restaurant reserveringen en is niet ingericht voor groepen of grote gezelschappen. De tuinkamer bevindt zich op de begane grond (dezelfde verdieping als het speelparadijs).

Theatercafé

Ook het theatercafé is geschikt voor een borrel of verjaardagsfeest voor minder dan 50 personen. Het Theatercafé bevindt zich op de tweede verdieping bij de bioscoop. Het theatercafé is sfeervol ingericht in een industriële stijl met een gezellige openhaard. Er is een pooltafel aanwezig, drie dart borden, een TV om sport te kijken en een gezellige bar.

Kinderen kunnen gemakkelijk met de lift naar het speelparadijs of lasergame arena. De bioscoop bevindt zich op dezelfde verdieping. 

Eventzaal 

Op de eerste verdieping van Kok Experience bevindt zich onze eventzaal met DJ booth, professioneel licht en geluid en een ruime bar. Een unieke locatie voor het geven van een verjaardags-, trouw- of vrijgezellenfeest. Een feest is mogelijk in combinatie met diner, buffet of een borrelarrangement. De eventzaal is geschikt vanaf 100 personen. 

Kinderen kunnen  gemakkelijk met de lift naar het speelparadijs of bioscoop. De lasergame arena bevindt zich op dezelfde verdieping.  

Restaurant

Kok Experience heeft een gezellig restaurant voor een gezellig uitje, zoals een samengesteld driegangendiner, à la carte diner of lunch, brunch of high tea.

De jarige kan feestelijk in het zonnetje gezet worden met vuurwerk, discolichten en muziek door het gehele restaurant! 

Voor de kinderen is het ook mogelijk om te spelen in het speelparadijs:
Entree speelparadijs voor kinderen tijdens de lunch
Kom je 1 tot 1,5 uur lunchen in het restaurant? Dan kunnen de kinderen spelen voor €2,- per kind. Dit bedrag wordt op de rekening gezet in het restaurant.  Blijf je langer spelen? Dan betaal je entree voor het speelparadijs bij de receptie. Je kan je bon laten zien aan de bedieningsmedewerker in het restaurant.

Entree speelparadijs voor kinderen tijdens diner
Kom je na 17:00 uur dineren in het restaurant? Dan kunnen de kinderen spelen voor €2,- per kind totdat jullie weer naar huis gaan. Dit bedrag wordt op de rekening gezet in het restaurant.  Is je rekening boven de €200,-? Dan wordt het €2,- tarief van de rekening gehaald. Dit geldt alleen bij diner. 

 

Log in op je account

Registreer jouw account

Wachtwoord vergeten?