Deel op Facebook

Feestlocatie

Van een receptie, diner, babyshower, jubileumfeest, kraamfeest, surprise party tot bedrijfsuitje, Kok Experience is een unieke locatie voor jong en oud. Het is mogelijk een spel te lasergamen in onze lasergame arena of een bezoek te brengen aan de bioscoop. Voor de kleinere kinderen kan er heerlijk gespeeld worden in het speelparadijs tijdens het verblijf. We kunnen hier een passend programma voor opstellen. 

We hebben diverse locaties:


Theatercafé

Ideaal voor een borrel of verjaardagsfeest. Het theatercafé is sfeervol ingericht in een industriële stijl met een gezellige openhaard. Er is een pooltafel aanwezig, drie dart borden, een TV om sport te kijken een een gezellige bar.

Kinderen kunnen  gemakkelijk met de lift naar het speelparadijs of lasergame arena. De bioscoop bevindt zich op dezelfde verdieping. 

Eventzaal 

Op de eerste verdieping van Kok Experience bevindt zich een eventzaal met DJ booth, professioneel licht en geluid en een ruime bar. Een unieke locatie voor het geven van een verjaardags-, trouw- of vrijgezellenfeest. Een feest is mogelijk in combinatie met diner, buffet of een borrelarrangement.

Kinderen kunnen  gemakkelijk met de lift naar het speelparadijs of bioscoop. De lasergame arena bevindt zich op dezelfde verdieping.  

Restaurant

Kok Experience heeft een gezellig restaurant voor een gezellig etentje, zoals een samengesteld driegangendiner, a la carte diner of buffet, lunchbuffet, brunch of high tea.

De jarige wordt feestelijk in het zonnetje gezet met vuurwerk, discolichten en muziek door het gehele restaurant! 

Kom je na 17:00 uur dineren in het restaurant? Dan kunnen de kinderen spelen voor €2,- totdat jullie weer naar huis gaan. Voor de oudere kinderen en volwassenen  is het mogelijk te  lasergamen in onze lasergame arena. 

Meer informatie over onze feestlocaties? Mail naar: info@kokexperience.nl

 

Log in op je account

Registreer jouw account

Wachtwoord vergeten?