Pasen

9 april 10 april

Pasen bij Kok Experience 

Eerste paasdag (zondag 9 april) en tweede paasdag (maandag 10 april) is Kok Experience en bioscoop Kok CinemaxX Harderwijk en Lelystad geopend.

Restaurant Harderwijk
Eerste paasdag organiseren wij in Harderwijk een Paasproeverij. De paasproeverij bestaat uit onder andere:

 • Sweet Paradise met heerlijke zoete lekkernijen
 • Overheerlijke vers belegde broodjes
 • Verschillende broodsoorten met bijpassende smeersels
 • Huisgemaakte soep
 • Proeverij van carpaccio
 • Grill Specials
 • Mini hamburgers
 • Etagère met diverse gerookte vissoorten zoals zalm, forel en makreel
 • Burrata
 • Bijpassende garnituren zoals steakhouse patat en zoete aardappelpatat
 • Grand dessert

Voor de kinderen is er patat, mini snacks, poffertjes en pannenkoeken. De kinderen kunnen tijdens de Paasproeverij spelen in het speelparadijs, disco dansen met Koko & Kiki, geschminkt worden en deelnemen aan onze activiteiten. De Paashaas komt ook gezellig langs!

De inloop is vanaf 10:45 uur. De Paasproeverij start om 11:00 uur en zal tot 13:30 uur duren.

Onze chefs houden graag rekening met bepaalde diëten en allergieën (graag aangeven bij de reservering). Ben je vegetarisch? Graag ook aangeven bij de reservering. Alle drankjes worden berekend op nacalculatie.

Paasproeverij volwassenen €45,- per persoon.
Paasproeverij kinderen €25,- per kind vanaf 2 jaar tot en met 12 jaar inclusief entree voor het speelparadijs.

De Paasproeverij is anders dan de Paasbrunch die wij afgelopen jaren organiseerden. De Paasproeverij wordt aan tafel geserveerd. Bij de Paasproeverij is geen lopend buffet en alle drankjes worden berekend op nacalculatie.

Annuleren kan tot twee weken van tevoren kosteloos. Bij een annulering korter dan twee weken, wordt 50% in rekening gebracht. Bij niet aanwezig zijn, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Reserveren?
Mail voor vestiging Harderwijk naar: harderwijk@kokexperience.nl.
Je kan niet telefonisch reserveren

Diner Harderwijk
Vanaf 15.00 uur is het mogelijk a la carte te komen dineren. Maak hier je restaurantreservering? Klik hier!

Restaurant Mr Lely Lelystad
Ons restaurant is geopend vanaf 11.00 uur. Overdag kun je gezellig komen voor een borrel, lunch, high tea, high wine, high beer en high gin. In de avond kun je gezellig komen dineren. Maak hier je restaurantreservering? Klik hier!

Het speelparadijs is eerste paasdag geopend van 10.00 tot 18.00 uur en tweede paasdag geopend van 09.30 tot 18.00 uur. Kom je genieten van een diner in ons restaurant? Dan mogen de kinderen vanaf 17.00 uur spelen in het speelparadijs tot jullie weer naar huis gaan voor €2,- per kind. Meer informatie over het speelparadijs? Klik hier!

Escape room De Haven en The Oscar in Harderwijk en escape room Zuiderzeewerken, Het Biercafé, Kok Tankstations en Kok CinemaxX zijn geopend vanaf 10.15 uur. Onze lasergame en virtual reality (VR) arena is geopend van 10.00 uur. Klik hier om de activiteiten te boeken: Klik hier!

Bioscoop Kok CinemaxX is geopend. Wij draaien de hele dag films. De tijden hangen af van het filmprogramma. Het filmprogramma wordt een week van tevoren bekend gemaakt. Meer informatie over de bioscoop? Klik hier!