Deel op Facebook

STANDAARD BIOSCOOPKAARTJES

Standaard bioscoopticket 

€11,-

Loveseat (2 personen)

€24,-

Kinderticket (t/m 11 jaar)

€8,50

3D-bril

€1,50

3D-toeslag 

€2,-
Lange film toeslag
Bij een film vanaf 125 minuten. 

€1,-

ParkerenGratis

Kok Experience

Op vertoon van je (kids) bioscoopticket van die dag mag je voorafgaand of na afloop van de film spelen in het speelparadijs voor €3,- per kind. Reserveren voor het speelparadijs is niet meer mogelijk. Wij hebben wel een maximumaantal gasten dat wij in het speelparadijs naar binnen mogen laten, zodat er veilig gespeeld kan worden. Vol=vol.


SPECIALE TARIEVEN

Kleuter- en peuterbioscoop
Speciaal voor alle kinderen van 2 tot en met 6 jaar is er kleuterbioscoop. Dit tarief geldt alleen als er een peuter- en kleuterbioscoop wordt georganiseerd. 
€7,95
  
  
  
  

Voordelig genieten met de bioscoopabonnementen van Kok CinemaxX

Wil je altijd de nieuwste films zien en voordelig genieten van de unieke bioscoopervaring van Kok CinemaxX? Kies dan één van onze bioscoopabonnementen! De abonnementen zijn te koop aan de kassa van Kok CinemaxX.

Rittenkaart 5 keer bioscoop

€ 42,-
p.p.

Voordelig 5 keer naar de film!

Rittenkaart 12 keer bioscoop

€ 100,-
p.p.

Voordelig 12 keer naar de film!

Voorwaarden rittenkaarten

 • Er kan van het abonnement meerdere tickets per keer afgestempeld worden.
 • De rittenkaart is niet persoonsgebonden.
 • Exclusief lange film toeslag, 3D-toeslagen of 3D-bril.
 • De abonnementen zijn niet te gebruiken voor speciale voorstellingen, besloten voorstellingen, in combinatie met arrangementen, kortingen en acties.

Kok CinemaxX Cadeaukaart

Op zoek naar een leuk cadeau voor een verjaardagsfeest of andere gelegenheid? De Kok CinemaxX cadeaukaart is voor elk bedrag of arrangement mogelijk. De cadeaukaarten zijn af te halen bij de ticketbalie van Kok CinemaxX of online te bestellen via de cadeau pictogram aan de rechterkant van de pagina. 

Nationale Bioscoopbon

Kok CinemaxX accepteert de Nationale Bioscoopbon bij een reguliere volwassen en kinderticket. De Nationale Bioscoopbon is niet inwisselbaar bij een arrangement, event en/of acties. 

De papieren cadeaubonnen van de Nationale Bioscoopbon worden bij Kok CinemaxX geaccepteerd als de einddatum niet is verstreken. 

Ma-di-wo-do bioscoopkaart

Kok CinemaxX accepteert de Ma-di-wo-do bioscoopkaart bij een reguliere volwassen en kinderticket. De Ma-di-wo-do bioscoopkaart is niet inwisselbaar bij een arrangement, event en/of acties. De Ma-di-wo-do bioscoopkaart is niet geldig in de kerstvakantie en op feestdagen.

Sfeer impressie van een ladies night bij Kok CinemaxX

Bekijk onze agenda voor de eerstvolgende Ladies Night: Klik hier!

Kijkwijzer

16+ film: Onder de 16 jaar, geen toegang

Op basis van artikel 240a krijgen kinderen die jonger zijn dan 16 jaar dus geen toegang tot een bioscoopfilm met de leeftijdgrens 16. Ook niet wanneer zij door een volwassene worden begeleid. Er kan om legitimatie worden gevraagd. 
 

18+ film: Onder de 16 jaar, geen toegang

Op basis van artikel 240a krijgen kinderen die jonger zijn dan 16 jaar dus geen toegang tot een bioscoopfilm met de leeftijdgrens 18. Ook niet wanneer zij door een volwassene worden begeleid. Er kan om legitimatie worden gevraagd. 
 
Bij films met de overige leeftijdgrenzen (6, 9, 12 of 14) worden kinderen onder de leeftijdsgrens alleen onder begeleiding van een volwassene toegelaten.

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR KOK CINEMAXX BIOSCOOPKAARTJES

 • Alle prijzen zijn per persoon.
 • Geldt niet in combinatie met evenementen, speciale voorstellingen of besloten voorstellingen.
 • Prijzen zijn exclusief 3D-toeslagen en/ of 3D-bril.
 • Prijzen zijn exclusief lange film toeslag.
 • Een gemaakte aankoop kan tot  twee uur voor aanvang van de desbetreffende voorstelling geannuleerd worden. Dit kan door te bellen naar 0341230000 of een email te sturen naar info@kokexperience.nl. Indien de tickets al zijn afgehaald in de bioscoop, moet de scheurstrook nog bevestigd zijn aan het originele ticket. Je krijgt geen geld terug. Er wordt een vrijkaart uitgeschreven en klaargelegd bij de ticketbalie van Kok CinemaxX. De vrijkaart is twee weken geldig. Tickets voor voorstellingen die al hebben plaatsgevonden, kunnen niet geannuleerd worden. Het is niet mogelijk om geld retour te krijgen.
 • Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang als ze bij een betalende volwassene op schoot zitten. Is dit niet mogelijk? Dan geldt het kindertarief.
 • Bij een kinderkaartje kan één van onze medewerkers naar het identiteitsbewijs van je kind vragen om de leeftijd vast te stellen. Het laten zien van het identiteitsbewijs is nodig om toegang tot de bioscoop te krijgen.
 • Onder een kinderfilm verstaan wij een film die geschikt is voor alle leeftijden, vanaf 6 jaar of vanaf 9 jaar. 
 • Het kindertarief voor een bioscoopkaartje geldt voor kinderen tot en met 11 jaar.
 

Log in op je account

Registreer jouw account

Wachtwoord vergeten?