Deel op Facebook

Bedrijven

Kok Experience biedt diverse mogelijkheden voor bedrijven, zoals een bedrijfsuitje, congres of bedrijfspresentatie, bedrijfsfeestje of bedrijfsfeestje voor het hele gezin. 

Bedrijfsuitje

Klik hier! 

 

Bedrijfspresentatie, congres organiseren of op zoek naar een geschikte vergaderlocatie?

Door onze centrale ligging aan de rand van het centrum van Harderwijk, bieden de multifunctionele zalen van Kok CinemaxX een ideale locatie voor een bedrijfspresentatie, congres of vergadering. 

De multifunctionele zalen van Kok CinemaxX bieden een uitstekende locatie om een congres of bedrijfspresentatie te geven. De zalen bieden ruime zitplaatsen, een beeldscherm voorzien van de nieuwste technologie, een Dolby 7.1 geluidssysteem en microfoons. Tevens is het mogelijk gebruik te maken van gratis WiFi. Tot slot kunnen de auto’s gratis overdekt geparkeerd worden in de parkeergarage.

Voorafgaand aan het congres of bedrijfspresentatie is er de mogelijkheid te genieten van een ontbijt in ons sfeervolle restaurant. Ook is het mogelijk tijdens en na afloop te borrelen in het theatercafé of te genieten van een lunch of diner, bestaande uit verse en huisgemaakte gerechten. Het theatercafé is aangrenzend aan de bioscoopzalen.

Wij helpen jullie graag bij het organiseren en samenstellen van een event. Arrangementen kunnen op maat worden samengesteld en voor aanvullende informatie of prijzen kan er gemaild worden naar info@kokexperience.nl.

Bedrijfsfeestje voor het hele gezin

Voor een bedrijfsuitje voor het hele gezin, kunnen wij een arrangement op maat samenstellen waar kinderen en de volwassenen de mogelijkheid hebben gebruik te maken van binnen- en buiten speelparadijs, lasergame arena, bioscoop, escaperoom, restaurant, eventzaal, Grill&Chill lokaal of theatercafé.

Arrangementen kunnen op maat worden samengesteld en voor aanvullende informatie of prijzen mail naar info@kokexperience.nl.

 

Log in op je account

Registreer jouw account

Wachtwoord vergeten?