Verwacht

The End We Start From (Filmtheater)
Releasedatum: 23 juli 2024

Terwijl een vrouw bevalt van haar eerste kind, wordt Londen getroffen door een gigantische overstroming, waardoor het jonge gezin noodgedwongen hun huis moet verlaten en te midden van de chaos op zoek moet gaan naar onderdak en voedsel.

Deadpool & Wolverine 3D
Releasedatum: 24 juli 2024

In dit nieuwste Marvel-avontuur leeft Wade Wilson een alledaags leven, maar wanneer dreiging opdoemt, moet hij opnieuw in de huid van Deadpool kruipen.

Dé muzikale feelgood familiefilm van het jaar! Met herkenbare- en veel nieuwe swingende nummers.

ROH: Andrea Chenier
Releasedatum: 25 juli 2024

Jonas Kaufmann zingt de hoofdrol in de spectaculaire uitvoering van David McVicar van het epische historische drama van Giordano, onder leiding van Antonio Pappano, met wie hij al heel vaak heeft samengewerkt.

Together 99 (Filmtheater)
Releasedatum: 30 juli 2024

Om Görans verjaardag speciaal te maken, organiseert Klasse in het geheim een reünie met de oude communeleden, wat leidt tot een avond vol onverwachte ontmoetingen en herinneringen.

Maria Montessori vertelt het indrukwekkende verhaal van een vrouw die haar tijd ver vooruit was: Maria Montessori streed voor haar nieuwe onderwijsmethode in een tijd die werd gedomineerd door mannen.

Borderlands
Releasedatum: 8 augustus 2024

Samen nemen ze het op tegen buitenaardse wezens en gevaarlijke bandieten, terwijl ze Pandora’s meest explosieve geheimen proberen te ontrafelen en het lot van het universum in hun handen ligt.

Kinds of Kindness (Filmtheater)
Releasedatum: 13 augustus 2024

Een driedelige mythe over een man die zoekt naar controle over zijn lot; een politieagent wiens vermiste vrouw onherkenbaar veranderd terugkeert; en een vrouw op een missie om een toekomstige spirituele leider met unieke gaven te vinden.

Alien: Romulus
Releasedatum: 14 augustus 2024

Tijdens het verkennen van een verlaten ruimtestation komt een groep jonge ruimtekolonisten oog in oog te staan met de meest angstaanjagende levensvorm in het universum.

Ozi: Het Grote Jungle-avontuur
Releasedatum: 14 augustus 2024

De nieuwsgierige influencer-orang-oetan Ozi verliest haar huis door houtkap, maar samen met haar vrienden zet ze haar platform in om de regenwoudverwoesting te stoppen en haar familie terug te vinden.

Treasure (Filmtheater)
Releasedatum: 20 augustus 2024

De neurotische Ruth neemt haar levensgenieter-vader Edek, een Holocaust-overlever, mee op een roadtrip naar Polen, waar hun generatiekloof en de cultuurclash in de jaren ’90 onverwachte inzichten en verbinding brengen.

Loverboy: Emoties Uit
Releasedatum: 29 augustus 2024

Loverboy: Emoties Uit is een ongekend rauwe en intense misdaadfilm die de kijker meeneemt in de duistere wereld van mensenhandel in Nederland.

André Rieu nodigt u uit voor een magische muziekervaring met zijn bioscoopconcert ‘Power of Love’, vanuit het sfeervolle Vrijthof in Maastricht.

Nata Per Te (Filmtheater)
Releasedatum: 3 september 2024

Ontroerend en waargebeurd verhaal van de alleenstaande Luca die een baby’tje wil adopteren, maar moet opboksen tegen de starre rechterlijke regels.

Beetlejuice Beetlejuice
Releasedatum: 5 september 2024

Beetlejuice is terug en de chaos begint opnieuw wanneer de familie Deetz, drie generaties sterk, terugkeert naar Winter River na een onverwachte tragedie.

De Middagvrouw (Filmtheater)
Releasedatum: 10 september 2024

Helene’s droom om arts te worden in het Berlijn van de jaren ’20 wordt verstoord door het naziregime, wat leidt tot persoonlijk verlies en een zwaar moederschap, culminerend in een drastisch besluit na de oorlog.

VIP Ladiesnight De Break-Up Club
Releasedatum: 11 september 2024

Een charmante jongeman runt samen met zijn beste vriend een ongebruikelijke service die mensen helpt om hun relaties te beëindigen, zonder zelf de confrontatie aan te gaan.

Een Schitterend Gebrek
Releasedatum: 12 september 2024

Gebaseerd op de bestseller van Arthur Japin, vertelt de film het meeslepende verhaal van Lucia, die na een pijnlijke scheiding door ziekte en tijd, haar geliefde Casanova weer ontmoet in Amsterdam, zonder haar ware gezicht te laten zien.

Le procès Goldman (Filmtheater)
Releasedatum: 17 september 2024

Strakke verfilming van de geruchtmakende rechtszaak rond de Franse revolutionair en crimineel Pierre Goldman uit 1976 kaart meer aan dan de schuldvraag alleen.

Hors-saison (Filmtheater)
Releasedatum: 24 september 2024

Acteur Mathieu en pianolerares Alice vinden elkaar onverwacht terug aan de Bretonse kust, vijftien jaar na hun liefde.

Ladiesnight Rokjesnacht
Releasedatum: 2 oktober 2024

De nieuwste Nederlandse romkom van Johan Nijenhuis (bekend van o.a. Rokjesdag, Verliefd op.., De Beentjes van Sint-Hildegard en Marokkaanse Bruiloft).

Joker: Folie à Deux
Releasedatum: 3 oktober 2024
Rokjesnacht
Releasedatum: 3 oktober 2024

Roos denkt de oplossing te hebben voor de ellende van online daten: menselijke matchmakers die je ware liefde vinden in plaats van eindeloos swipen op apps.

De Wilde Robot
Releasedatum: 9 oktober 2024

De Wilde Robot is een hartverwarmend verhaal over zelfontdekking, waarin op een boeiende manier wordt gekeken naar de brug tussen technologie en natuur en onderzocht wordt wat het betekent om te leven en verbonden te zijn met het leven om je heen.

Ladiesnight De Mannenmaker
Releasedatum: 16 oktober 2024

Een hilarische feel-good film met in de hoofdrollen Katja Schuurman en Leo Alkemade.

Vaiana 2 (OV)
Releasedatum: 27 november 2024

Na een oproep van haar helpende voorvaderen, reist Vaiana samen met Maui en haar nieuwe bemanning naar de verre zeeën van Oceanië en naar gevaarlijke, lang verloren wateren voor een avontuur dat ze nog nooit eerder heeft meegemaakt.

Wicked (OV)
Releasedatum: 28 november 2024

Wicked is al twintig jaar een van de meest geliefde musicals in het theater en is deze kerst nu eindelijk op het witte doek te bewonderen als een spectaculaire film.

Er zijn nog geen films gepland op deze dag