De leukste kinderfilms en de gezelligste kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Voor een onvergetelijke verjaardag vier je je kinderfeestje bij Kok CinemaxX. Kijk samen met je vriendjes en vriendinnetjes een leuke kinderfilm! Speciaal voor je verjaardagsfeest hebben we de leukste filmarrangementen samengesteld.

Peuter- en kleuterbioscoop

Speciaal voor peuters en kleuters van twee tot en met zes jaar hebben we een peuter- en kleuterbioscoop. Je bekijkt de mooiste kinderfilms met zachter geluid, het licht gaat niet volledig uit, de deur blijft open, na afloop gratis spelen in het speelparadijs en je krijgt een Kok CinemaxX diploma mee naar huis.

Schoolreisjes

Ga je met de hele klas, school of een grote groep op stap? Voor kinderen van de basisschool hebben we een speciaal arrangement samengesteld.

Klassenuitje

Ga je met de hele klas, school of een grote groep op stap? Voor kinderen van het voortgezet onderwijs hebben we een speciaal arrangement samengesteld.

Speel voor €3,- in het speelparadijs

Een leuke film kijken en spelen in het speelparadijs? Laat je (kids) bioscoopticket van dezelfde dag zien en kom voor €3,- spelen in het speelparadijs! Je mag voorafgaand of na afloop van de film gezellig komen spelen. Reserveren voor het speelparadijs is niet meer nodig. Wij hebben wel een maximumaantal gasten dat wij in het speelparadijs naar binnen mogen laten, zodat er veilig gespeeld kan worden. Vol=vol.

Kids Filmaanbod

Garfield (NL) 3D
Releasedatum: 22 mei 2024

Een luie, lasagne-liefhebbende kat en zijn vrolijke hondenvriend stappen uit hun comfortzone voor een roofoverval vol humor en spanning, onder leiding van een onverwachte familielid.

Vlindervrienden en het Grote Avontuur
Releasedatum: 24 april 2024

Vlindervrienden en het Grote Avontuur is een grappig verhaal vol avontuur, vriendschap en zelfontwikkeling. Een belangrijke boodschap van de film: onze connectie met anderen is veel belangrijker dan onze verschillen. Niet voor niks luidt het gezegde ‘alleen ga je sneller, samen kom je verder’.

Lassie: Een Nieuw Avontuur
Releasedatum: 24 april 2024

’s Werelds meest beroemde hond Lassie is terug! Samen met haar vrienden gaat de heldhaftige hond op avontuur om de mysterieuze verdwijningen van verschillende rashonden tot op de bodem uit te zoeken.

Vos en Haas Redden het Bos
Releasedatum: 24 april 2024

Een hartverwarmend avontuur waarin Vos en Haas een verdwenen Uil zoeken en een magische onderwaterwereld vinden.

In deze avontuurlijke film belandt een onhandige gids in een race om een miljoen euro, in een park waar bezoekers in dieren kunnen veranderen.

Volg twee nieuwsgierige muizenvriendjes op avontuur: ze vinden geheime plekjes, leren tovertrucs, en ontdekken samen hoe bijzonder vriendschap is, met veel plezier en leuke dansjes!

Je hoeft niet groot te zijn om dapper te zijn.

Verschrikkelijke Ikke 4
Releasedatum: 3 juli 2024

Gru en zijn familie keren terug in Verschrikkelijke Ikke 4 met stemrollen voor Jon van Eerd, Kim van Kooten en Pip Pellens opnieuw te horen als Gru, Lucy en Margot.

Een jonge vrouw zegt haar baan bij een snackbar op om haar droom na te jagen in een chic restaurant, maar de concurrentie is fel.

Wanneer de Mallards hun vijver verlaten, is geen horizon te ver. Ga je mee op hun grootste avontuur?

Onze favoriete kungfumeester en panda keert terug voor een nieuw avontuur, deze keer als een grappige leraar op zoek naar een nieuwe held.

Soul (NL)
Releasedatum: 26 april 2024

Joe is een bandleraar op een middelbare school. Zijn ware passie is jazz, en hij is goed. Maar wanneer hij naar een ander rijk reist om iemand te helpen zijn of haar passie te vinden, ontdekt hij al snel wat het betekent om een ziel te hebben.

In een klein stadje aan de Italiaanse Rivièra heeft Luca een fantastische zomer met zijn nieuwe beste vriend Alberto. Er is echter een groot geheim dat ze verborgen moeten houden. Ze zijn namelijk geen gewone jongetjes, maar zeemonsters.

Deze familiefilm zit vol met spannende nachtelijke avonturen in de Efteling, waarbij Teun, Jamie en hun vrienden ontdekken of de vurige geest een echt spook is of iets heel anders.

Binnenstebuiten 2
Releasedatum: 12 juni 2024

De stemmen in het hoofd van Riley kennen haar binnenstebuiten, maar deze zomer verandert alles zodra Disney en Pixar in Binnenstebuiten 2 een nieuwe emotie introduceren: onzekerheid. Volgens regisseur Kelsey Mann belooft deze emotie een hoop onrust in het hoofdkwartier. “Onzekerheid is misschien nieuw voor de bestuurders van het hoofdkwartier, maar het is niet het type dat op de achtergrond zal plaatsnemen.”

Onze favoriete kungfumeester en panda keert terug voor een nieuw avontuur, deze keer als een grappige leraar op zoek naar een nieuwe held.

Geen feestjes, geen traktaties, geen plezier; de komst van juf Brakel zet de school op stelten, maar niet als het aan de klas ligt.

Wanneer de Mallards hun vijver verlaten, is geen horizon te ver. Ga je mee op hun grootste avontuur?

Er zijn nog geen films gepland op deze dag