De leukste kinderfilms en de gezelligste kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Voor een onvergetelijke verjaardag vier je je kinderfeestje bij Kok CinemaxX. Kijk samen met je vriendjes en vriendinnetjes een leuke kinderfilm! Speciaal voor je verjaardagsfeest hebben we de leukste filmarrangementen samengesteld.

Peuter- en kleuterbioscoop

Speciaal voor peuters en kleuters van twee tot en met zes jaar hebben we een peuter- en kleuterbioscoop. Je bekijkt de mooiste kinderfilms met zachter geluid, het licht gaat niet volledig uit, de deur blijft open, na afloop gratis spelen in het speelparadijs en je krijgt een Kok CinemaxX diploma mee naar huis.

Schoolreisjes

Ga je met de hele klas, school of een grote groep op stap? Voor kinderen van de basisschool hebben we een speciaal arrangement samengesteld.

Klassenuitje

Ga je met de hele klas, school of een grote groep op stap? Voor kinderen van het voortgezet onderwijs hebben we een speciaal arrangement samengesteld.

Speel voor €3,- in het speelparadijs

Een leuke film kijken en spelen in het speelparadijs? Laat je (kids) bioscoopticket van dezelfde dag zien en kom voor €3,- spelen in het speelparadijs! Je mag voorafgaand of na afloop van de film gezellig komen spelen. Reserveren voor het speelparadijs is niet meer nodig. Wij hebben wel een maximumaantal gasten dat wij in het speelparadijs naar binnen mogen laten, zodat er veilig gespeeld kan worden. Vol=vol.

Kids Filmaanbod

Wish (NL)
Releasedatum: 22 november 2023

Waar moed en magie samenkomen: Asha en Star, het onwaarschijnlijke duo dat het koninkrijk Rosas zal redden

Trolls 3 in Harmonie 3D
Releasedatum: 18 oktober 2023

Wanneer Branch’s verleden zich onthult, gaan hij en Poppy op avontuur om een verloren broer en een uiteengevallen band te redden.

Een nieuw avontuur van de allerleukste Club van Sinterklaas! Met al je favoriete pieten zoals Testpiet, Coole Piet, Danspiet, KADO en Pietje Fernando en natuurlijk weer vol met nieuwe, vrolijke liedjes en dansjes.

Sinterklaas bereidt een groots feest voor om zijn honderdste bezoek aan Nederland te vieren, maar Robbie Reuzel, die op dezelfde dag jarig is, smeedt een plan om het feest te verstoren omdat zijn verjaardag wederom wordt overschaduwd door pakjesavond.

Vogelvlucht 3D
Releasedatum: 21 december 2023

Wanneer de Mallards hun vijver verlaten, is geen horizon te ver. Ga je mee op hun grootste avontuur?

Ga mee op een magisch avontuur op Curaçao met Sinterklaas en zijn vrienden! Kunnen zij Kapitein Bakkeljauw helpen met het vinden van de schat van Kapitein Witbaard?

Paw Patrol: The Mighty Movie
Releasedatum: 6 oktober 2023

Kleine pootjes, grote helden! De Megapups zijn hier om Avonturenstad te redden!

Kleine pootjes, grote helden! De Megapups zijn hier om Avonturenstad te redden!

Elio (NL)
Releasedatum: 28 februari 2024

euwenlang hebben mensen berichten het universum ingestuurd, op zoek naar antwoorden – in Disney en Pixar’s gloednieuwe film Elio antwoordt het universum eindelijk!

De Turtle-broers gaan de strijd aan met een mysterieuze misdaadorganisatie en een mutantenleger in de hoop geaccepteerd te worden als gewone tieners en New York te redden, met hulp van hun vriendin April O’Neil.

De Turtle-broers gaan de strijd aan met een mysterieuze misdaadorganisatie en een mutantenleger in de hoop geaccepteerd te worden als gewone tieners en New York te redden, met hulp van hun vriendin April O’Neil.

Een gloednieuwe bioscoopfilm met de immens populaire familievloggers Bellinga in de hoofdrol. Het gezin maakt zich op voor de zomervakantie, maar dat verloopt helemaal niet zonder slag of stoot. Een film vol met nieuwe, catchy liedjes!

Ga je mee op vakantie met Juf Roos? In haar tweede bioscoopfilm gaat de populaire juf samen met haar buurjongen Gijs op zoek naar de kleuren van de regenboog.

Elemental speelt zich af in Elemental City, waar vuur-, water-, land- en luchtinwoners samen leven.

In het vervolg op Bibi’s slijmavontuur, moet Indy met haar slijmvrienden en de alien Klatu de wereld redden van de slechte Xenia, die de magische slijmsteen uit de ruimte in handen heeft en chaos veroorzaakt.

Wanneer een onverwachte schurk Parijs in gevaar brengt met zwarte magie, verandert de onhandige tiener Marinette in superheld Ladybug.

Er zijn nog geen films gepland op deze dag