Filmtheater

Speciaal voor filmliefhebbers van artistieke films vertonen we wekelijks in bioscoop Kok CinemaxX Lelystad een mooie film buiten het reguliere aanbod om. We vertonen films die geen commerciële kaskrakers zijn geweest, maar wel stuk voor stuk meesterwerken. Beleef de echte theaterervaring van voorheen met prachtige (klassieke) films, een welkomstwoord, hapje en drankje. Elke voorstelling heeft halverwege een pauze. 

Donateurs van filmtheater Lelystad

Donateurs kunnen bioscooptickets voor het filmtheater telefonisch reserveren via ons telefoonnummer 0880240240.

Online reserveren kan ook, je klikt dan in het reserveringsproces op: reserveer en betaal bij kassa. Bij het afrekenen laat je dan je donateur pas zien en krijg je korting. Let op dat je niet afrekent, wij kunnen achteraf de korting niet verrekenen.

Je kan ook langs komen bij onze receptie. De receptie is zondag tot en met donderdag van 09.30 uur tot 20.00 uur geopend. Vrijdag en zaterdag van 09.30 tot 21.00 uur. Bij het afrekenen laat je je donateurspas zien en ontvang je de €2,- donateur korting.

Filmtheater aanbod

La Ruche (Filmtheater)
Release date: 11 oktober 2022

Zinderend coming-of-age-verhaal over drie tienerzussen die heel wat te stellen hebben met hun bipolaire moeder.

The Last Bus is een hartverwarmende film over liefde en verlies. Een film die ons eraan herinnert dat we niet alleen zijn – we’re all on this ride together.

No movies are planned for this day.