Filmtheater

Speciaal voor de liefhebbers draait Filmtheater Lelystad wekelijks in bioscoop Kok CinemaxX Lelystad films die ook in andere filmtheaters in Nederland worden vertoond. Het gaat om een actueel en gevarieerd aanbod van aansprekende kwaliteitsfilms, die niet tot de commerciële filmproducties gerekend worden. Geniet van deze bijzondere filmbeleving in een echte bioscoopsetting! Vrijwilligers van het filmtheater leiden de films kort in en er is gratis koffie of thee voorafgaand aan de film. Elke voorstelling heeft halverwege een pauze. 

Donateurs van filmtheater Lelystad

Donateurs kunnen bioscooptickets voor het filmtheater telefonisch reserveren via ons telefoonnummer 0880240240.

Online reserveren kan ook, je klikt dan in het reserveringsproces op: reserveer en betaal bij kassa. Bij het afrekenen laat je dan je donateur pas zien en krijg je korting. Let op dat je niet afrekent, wij kunnen achteraf de korting niet verrekenen.

Je kan ook langs komen bij onze receptie. De receptie is zondag tot en met donderdag van 09.30 uur tot 20.00 uur geopend. Vrijdag en zaterdag van 09.30 tot 21.00 uur. Bij het afrekenen laat je je donateurspas zien en ontvang je de €2,- donateur korting.

Filmtheater aanbod

One Life (Filmtheater)
Releasedatum: 27 februari 2024

Een man redt tijdens de Tweede Wereldoorlog meer dan zeshonderd kinderen van de Nazi’s, maar worstelt decennia later nog steeds met schuldgevoelens over degenen die hij niet kon redden.

The Holdovers (Filmtheater)
Releasedatum: 5 maart 2024

Een chagrijnige docent blijft tegen wil en dank over de kerstvakantie op een elitaire school om toezicht te houden op enkele achtergebleven leerlingen, waarbij onverwachte vriendschappen ontstaan.

Monster (Filmtheater)
Releasedatum: 12 maart 2024

Wanneer een bezorgde moeder de plotselinge gedragsverandering van haar zoon toeschrijft aan zijn leraar, leidt een confrontatie op school tot onverwachte onthullingen.

The Zone of Interest (Filmtheater)
Releasedatum: 19 maart 2024

Een indrukwekkend oorlogsdrama dat de alledaagsheid van het kwaad verkent door de ogen van een kampcommandant en zijn gezin, woonachtig naast Auschwitz.

Poor Things (Filmtheater)
Releasedatum: 26 maart 2024

Poor Things vertelt het ongelofelijke verhaal en de fantastische evolutie van Bella Baxter, een jonge vrouw die weer tot leven is gewekt door de briljante en onorthodoxe wetenschapper Dr. Godwin Baxter.

Simple comme Sylvain (Filmtheater)
Releasedatum: 2 april 2024

Een scherpzinnige, satirische romcom over een getrouwde vrouw uit een intellectueel milieu die als een blok valt voor haar woest aantrekkelijke aannemer.

The Great Escaper (Filmtheater)
Releasedatum: 9 april 2024

Een bejaarde oorlogsveteraan breekt uit zijn verzorgingstehuis voor een laatste eerbetoon aan gevallen kameraden in Normandië.

Er zijn nog geen films gepland op deze dag