Filmtheater

Speciaal voor filmliefhebbers van artistieke films vertonen we wekelijks in bioscoop Kok CinemaxX Lelystad een mooie film buiten het reguliere aanbod om. We vertonen films die geen commerciële kaskrakers zijn geweest, maar wel stuk voor stuk meesterwerken. Beleef de echte theaterervaring van voorheen met prachtige (klassieke) films, een welkomstwoord en koffie of thee. Elke voorstelling heeft halverwege een pauze. 

Donateurs van filmtheater Lelystad

Donateurs kunnen bioscooptickets voor het filmtheater telefonisch reserveren via ons telefoonnummer 0880240240.

Online reserveren kan ook, je klikt dan in het reserveringsproces op: reserveer en betaal bij kassa. Bij het afrekenen laat je dan je donateur pas zien en krijg je korting. Let op dat je niet afrekent, wij kunnen achteraf de korting niet verrekenen.

Je kan ook langs komen bij onze receptie. De receptie is zondag tot en met donderdag van 09.30 uur tot 20.00 uur geopend. Vrijdag en zaterdag van 09.30 tot 21.00 uur. Bij het afrekenen laat je je donateurspas zien en ontvang je de €2,- donateur korting.

Filmtheater aanbod

The Quiet Girl (Filmtheater)
Releasedatum: 6 juni 2023

The Quiet Girl (An Cailín Ciúin) is het ingetogen en betoverende debuut van de Ierse regisseur Colm Bairéad.

Empire of Light (Filmtheater)
Releasedatum: 13 juni 2023

Empire of Light speelt zich af in een Engelse badplaats in het begin van de jaren tachtig en is een krachtig en aangrijpend verhaal over menselijke connectie en de magie van cinema, geregisseerd door Oscarwinnaar Sam Mendes.

Ode aan de Zon (Filmtheater Docu)
Releasedatum: 18 juni 2023

De kunstzinnige documentaire “Ode aan de Zon” viert op creative wijze het 40-jarig bestaan van poëziefestival Sunsation.

La syndicaliste (Filmtheater)
Releasedatum: 20 juni 2023

Wanneer vakbondsafgevaardigde Maureen Kearney als klokkenluider een staatsgeheim onthult, brengt ze de Franse nucleaire industrie aan het wankelen.

Er zijn nog geen films gepland op deze dag