Filmtheater

Speciaal voor filmliefhebbers van artistieke films vertonen we wekelijks in bioscoop Kok CinemaxX Lelystad een mooie film buiten het reguliere aanbod om. We vertonen films die geen commerciële kaskrakers zijn geweest, maar wel stuk voor stuk meesterwerken. Beleef de echte theaterervaring van voorheen met prachtige (klassieke) films, een welkomstwoord, hapje en drankje. Elke voorstelling heeft halverwege een pauze. 

Donateurs van filmtheater Lelystad

Donateurs kunnen bioscooptickets voor het filmtheater telefonisch reserveren via ons telefoonnummer 0880240240.

Online reserveren kan ook, je klikt dan in het reserveringsproces op: reserveer en betaal bij kassa. Bij het afrekenen laat je dan je donateur pas zien en krijg je korting. Let op dat je niet afrekent, wij kunnen achteraf de korting niet verrekenen.

Je kan ook langs komen bij onze receptie. De receptie is zondag tot en met donderdag van 09.30 uur tot 20.00 uur geopend. Vrijdag en zaterdag van 09.30 tot 21.00 uur. Bij het afrekenen laat je je donateurspas zien en ontvang je de €2,- donateur korting.

Filmtheater aanbod

De modellen Carl en Yaya worden uitgenodigd voor een luxe cruise met aan boord een bont gezelschap aan rijke passagiers. In eerste instantie oogt alles als de perfecte Instagram post, maar er is een hevige storm op komst.

She Said (Filmtheater)
Releasedatum: 14 februari 2023

Twee journalisten van de New York Times publiceren samen een van de belangrijkste verhalen van een generatie. She Said volgt journalisten en redacteurs die koste wat kost de waarheid boven tafel willen krijgen.

Plus que jamais (Filmtheater)
Releasedatum: 21 februari 2023

De 33-jarige Hélène leeft al jaren gelukkig met Mathieu in Bordeaux. Hun diepe band wordt op de proef gesteld sinds Hélène is gediagnosticeerd met een zeldzame longziekte.

De Acht Bergen (Filmtheater)
Releasedatum: 28 februari 2023

Van het Belgische regieduo Charlotte Vandermeersch en Felix van Groeningen (The Broken Circle Breakdown, Helaasheid der Dingen). Naar de internationale, prijswinnende bestseller Le Otto Montagne van Paolo Cognetto.

Living (Filmtheater)
Releasedatum: 7 maart 2023

Londen, 1953. Mr. Williams laat het leven aan hem voorbijrazen. Wanneer hij te horen krijgt dat hij nog maar enkele maanden te leven heeft, herontdekt hij zijn levenskracht en gaat op zoek naar een manier om de wereld iets mooier achter te laten.

Broker (Filmtheater)
Releasedatum: 14 maart 2023

Sang-hyeon en Dong-soo verdienen goed geld aan het stelen van ter vondeling gelegde baby’s, om ze vervolgens aan te bieden op de adoptiemarkt. Dan krijgen ze te maken met een moeder die zich bedenkt…

Onder het Maaiveld (Filmtheater Docu)
Releasedatum: 19 maart 2023

De makers van De Nieuwe Wildernis en De Wilde Stad gaan ondergronds. De film Onder Het Maaiveld maakt het ongeziene gezien. Ontdek de ongeziene wereld onder onze voeten.

The Fabelmans (Filmtheater)
Releasedatum: 21 maart 2023

The Fabelmans van Steven Spielberg is een diep persoonlijk portret van de jongen Sammy Fabelmans, die opgroeit in het Arizona van na de Tweede Wereldoorlog.

The Banshees of Inisherin (Filmtheater)
Releasedatum: 28 maart 2023

In The Banshees of Inisherin volgen we twee goede vrienden Padraic (Colin Farrell) en Colm (Brendan Gleeson) die in een moeilijke situatie belanden wanneer Colm plotseling besluit hun vriendschap te verbreken.

Er zijn nog geen films gepland op deze dag