Bijzondere uitjes: Ladiesnight, speciale bioscoopvertoningen, filmtheater

Events voor een gezellig avondje uit!

Voor een gezellig en bijzonder uitje organiseren we regelmatig een event, zoals Ladiesnight, peuter- en kleuterbioscoop of een live streaming van een concert. Tijdens de events zijn er leuke extra’s, zoals stands met de leukste producten tijdens een Ladiesnight of een diploma tijdens een peuter- en kleuterbioscoop.

Ladiesnight

Het leukste uitje om met je vriendinnen of moeder naar toe te gaan! Kijk samen een heerlijke film en struin tussen de stands door voor leuke producten, zoals accessoires, fashion en beauty. Tijdens de Ladiesnight krijg je een hapje, welkomstdrankje en een mooie goed gevulde goodiebag. Maak je Ladiesnight nog leuker door een High Wine of diner arrangement te reserveren.  

Peuter- en kleuterbioscoop

Speciaal voor peuters en kleuters van twee tot en met zes jaar hebben we een peuter- en kleuterbioscoop. Je bekijkt de mooiste kinderfilms met zachter geluid, het licht gaat niet volledig uit, de deur blijft open, na afloop gratis spelen in het speelparadijs en je krijgt een Kok CinemaxX diploma mee naar huis.

Filmtheater

Speciaal voor de liefhebbers draait Filmtheater Lelystad wekelijks in bioscoop Kok CinemaxX Lelystad films die ook in andere filmtheaters in Nederland worden vertoond. Het gaat om een actueel en gevarieerd aanbod van aansprekende kwaliteitsfilms, die niet tot de commerciële filmproducties gerekend worden. Geniet van deze bijzondere filmbeleving in een echte bioscoopsetting! Vrijwilligers van het filmtheater leiden de films kort in en er is gratis koffie of thee voorafgaand aan de film. Elke voorstelling heeft halverwege een pauze.