Alle films

Na de laatste Ghostface-moorden laten de vier overlevenden Woodsboro achter zich en beginnen aan een nieuw hoofdstuk.

Naar de bestseller die Isa Hoes schreef over het leven met haar man Antonie Kamerling.

Louis Tomlinson: All Of Those Voices geeft een verfrissend rauwe en realistische kijk op de muzikale reis van Louis Tomlinson.

In Ant-Man and the Wasp: Quantumania keren superheldenpartners Scott Lang (Paul Rudd) en Hope van Dyne (Evangeline Lilly) terug op het grote doek om hun avonturen als Ant-Man en The Wasp voort te zetten.

Dicht bij Vermeer (Filmtheater Docu)
Releasedatum: 21 mei 2023

In Dicht bij Vermeer geeft Gouden Kalf winnaar Suzanne Raes een unieke inkijk in de totstandkoming van de grootste Vermeertentoonstelling ooit.

A Man Called Otto is gebaseerd op de komische en ontroerende New York Times-bestseller en vertelt het verhaal van Otto Anderson (Tom Hanks), een norse weduwnaar met vastgeroeste gewoonten.

Magic Mike gaat na lange tijd het podium weer op nadat hij door een mislukte zakendeal blut is en als barman werkt in Florida. Voor een laatste uitspatting gaat hij naar Londen met een rijke socialite die hem een aanbod doet dat hij niet kan weigeren…

Aftersun (Filmtheater)
Releasedatum: 9 mei 2023

Aftersun is een coming-of-age-dramafilm uit 2022, geschreven en geregisseerd door Charlotte Wells, met in de hoofdrol Paul Mescal, Frankie Corio en Celia Rowlson-Hall.

Na verhuizing heeft hun jongste zoon Josh moeite om te wennen aan zijn nieuwe school en om vrienden te maken. Dat verandert allemaal als hij op de zolder van het huis de zingende krokodil Wil ontdekt. Maar niet iedereen is blij met Wil…

Jake Sully en Ney’tiri verkennen de mysteries van Pandora nadat ze hun huis moeten verlaten. Wanneer een oude dreiging de kop opsteekt, moet Jake een moeilijke strijd voeren.

Women Talking (Filmtheater)
Releasedatum: 2 mei 2023

In 2010 proberen de vrouwen van een gesloten geloofsgemeenschap de realiteit te verzoenen met hun geloof. Gebaseerd op het boek van Miriam Toews.

Tár (Filmtheater)
Releasedatum: 25 april 2023

Lydia Tár is een wereldberoemde componist en dirigent die de eerste vrouwelijke chef-dirigent wordt van een groot Duits orkest. Maar niet iedereen is enthousiast over haar, en ze staat onder grote druk van haar omgeving.

No Bears (Filmtheater)
Releasedatum: 18 april 2023

De dramafilm No Bears laat de worsteling van Jafar Panahi zien, die Iran ontvlucht is en nog steeds zijn vak probeert uit te oefenen.

The Whale (Filmtheater)
Releasedatum: 11 april 2023

Een teruggetrokken leraar Engels, die alleen woont in de nasleep van een tragedie, probeert opnieuw contact te maken met zijn tienerdochter voor een laatste kans op verlossing.

L’Innocent (Filmtheater)
Releasedatum: 4 april 2023

L’Innocent is een verrassende en originele feelgoodfilm van de Franse regisseur en acteur Louis Garrel. De film is een fascinerende mix van komisch drama en romantische actiefilm.

Na een catastrofale crash op een onbekende planeet komt piloot Mills (Adam Driver) er al snel achter dat hij is neergestort op aarde, maar dan 65 miljoen jaar geleden.

Wanneer Jacco (Tibor Lukács) en Sylvie (Jennifer Hoffman) met hun dochter Loïs (Aiko Mila Beemsterboer) en zoon Bink (Bing van Son) besluiten op vakantie te gaan in een All Inclusive resort, wordt hun al wankele huwelijk zwaar op de proef gesteld.

The Banshees of Inisherin (Filmtheater)
Releasedatum: 28 maart 2023

In The Banshees of Inisherin volgen we twee goede vrienden Padraic (Colin Farrell) en Colm (Brendan Gleeson) die in een moeilijke situatie belanden wanneer Colm plotseling besluit hun vriendschap te verbreken.

Deze eenmalige vertoning zal worden ingeleid door producent Ignas van Schaick en na afloop zal er ruimte zijn voor vraag en antwoord.

The Fabelmans van Steven Spielberg is een diep persoonlijk portret van de jongen Sammy Fabelmans, die opgroeit in het Arizona van na de Tweede Wereldoorlog.

Een charmante dief en een bende avonturiers wagen zich aan een spectaculaire overval om een verloren relikwie te stelen. Maar als ze de verkeerde mensen tegen zich in het harnas jagen, loopt alles uit de hand.

De prijs op John Wick z’n hoofd wordt steeds hoger en zijn gevecht tegen The High Table ontwikkelt zich tot een wereldwijde strijd. Om zijn vrijheid terug te krijgen moet hij het opnemen tegen een nieuwe vijand.

In Shazam! Fury of the Gods van New Line Cinema wordt het verhaal vervolgd van de tiener Billy Batson, die door het uitspreken van het magische woord Shazam! verandert in zijn alter ego, de volwassen superheld Shazam.

Het is het jaar 50 voor Christus. De keizerin van China is na een staatsgreep door de verraderlijke prins Deng Tsin Qin gevangengenomen.

Het Feest van Tante Rita is een vrolijke bioscoopfilm voor de hele familie, met alle bekende hits van de Minidisco (zoals Tsjoe Tsjoe Wa, Coco Loco en Dans met Tante Rita) over het allergrootste dansfeest van het jaar.

Een nieuw avontuur in het Shrek-universum met de terugkeer van onze geliefde, melk drinkende, roekeloze, onbevreesde katachtige. Met de stemmen opnieuw ingesproken door Jon van Eerd en Anna Drijver.

Ga mee kamperen met Fien en Teun en al hun dierenvriendjes in dit gloednieuwe bioscoopavontuur vol met nieuwe en vrolijke liedjes!

In deze chaotische thriller komt een bonte verzameling van politieagenten, toeristen en tieners samen in een bos in Georgia waar een gevaarlijk roofdier stijf van de coke op rooftocht gaat naar meer drugs… en slachtoffers.

Opnieuw wordt Hugo door Kitty en Marius meegesleurd in een criminele draaikolk, maar ditmaal in een land waar de georganiseerde misdaad geen Nederlandse indringers wenst en niet terugschrikt voor moord en ontvoering.

Mummies is een grappige en avontuurlijke Warner Bros. Pictures-animatiefilm voor het hele gezin. De film volgt de avonturen van drie Egyptische mummies.

Michael B. Jordan regisseert en speelt Adonis, die uitgedaagd wordt door ex-vriend Damian in een boksstrijd. Adonis moet alles op het spel zetten.

Er zijn nog geen films gepland op deze dag