Alle films

Na de succesvolle series Mocro Maffia, Het Gouden Uur en Hoogvliegers tekent Bobby Boermans voor de regie van de actiefilm Invasie.

Een meeslepende actiethriller die de onvoorstelbare chaos van een Amerikaanse burgeroorlog verkent, gezien door de lens van journalisten op een missie om de wereld te informeren.

Martin van Waardenberg en Leny Breederveld spelen de hoofdrollen in een melancholische, maar ook humoristische roadmovie waarin herinneringen, jarenlange liefde en acceptatie van veranderingen centraal staan.

De machtige Kong en Godzilla moeten samenwerken om hun en onze wereld te redden, in een verhaal vol actie dat de oorsprong van de Titans verkent.

Wanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, komt ze een duisternis tegen die haar doet twijfelen aan haar eigen geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering…

Tussen liefde en lotsbestemming: Chalamet & Zendaya staan ​​centraal in de grootste strijd van het universum in ‘Dune: Part Two’.

Een ‘heerlijk vulgair’ en messcherp zwarte komedie-mysterie vol Britse humor met Oscar en BAFTA winnaar Olivia Colman en Oscar en BAFTA genomineerde Jessie Buckley in de hoofdrollen. Van de makers van The Banshees of Inisherin en Three Billboards Outside Ebbing, Missouri.

Sydney Sweeney speelt Cecilia, die na een levensveranderende ervaring een klooster in Italië opzoekt, maar haar onverklaarbare zwangerschap leidt tot duistere geheimen en angstaanjagende gebeurtenissen.

De familie Spengler keert terug naar waar het allemaal begonnen is: de iconische brandweerkazerne in New York.

In deze avontuurlijke film belandt een onhandige gids in een race om een miljoen euro, in een park waar bezoekers in dieren kunnen veranderen.

De machtige Kong en Godzilla moeten samenwerken om hun en onze wereld te redden, in een verhaal vol actie dat de oorsprong van de Titans verkent.

Volg twee nieuwsgierige muizenvriendjes op avontuur: ze vinden geheime plekjes, leren tovertrucs, en ontdekken samen hoe bijzonder vriendschap is, met veel plezier en leuke dansjes!

Four Daughters (Filmtheater Docu)
Releasedatum: 28 april 2024

Deze film balanceert op de grens van documentaire en fictie, waarbij het hartverscheurende verhaal van een gezin dat met vermissing kampt, wordt verkend door zowel echte gezinsleden als acteurs.

Eén van Shakespeare’s meest bekende tragedies, Macbeth, komt naar het witte doek.

Je hoeft niet groot te zijn om dapper te zijn.

C’è ancora domani (Filmtheater)
Releasedatum: 21 mei 2024

Stijlvol en krachtig drama over een huisvrouw in het Rome van 1946, die de eerste stappen zet om zich te onttrekken aan de tirannie van haar man.

The Promised Land (Filmtheater)
Releasedatum: 14 mei 2024

In het Denemarken van 1755 zet een ambitieuze kapitein alles op het spel om een koninklijke droom na te jagen, ondanks de dreiging van een meedogenloze landeigenaar.

Beau Travail (Filmtheater)
Releasedatum: 7 mei 2024

Een ex-sergeant herbeleeft zijn dagen in het vreemdelingenlegioen, gevangen in een filmische trance van militaire eer, jaloezie, en verboden begeerte, ondersteund door een eclectische soundtrack.

How to Have Sex (Filmtheater)
Releasedatum: 30 april 2024

Drie vriendinnen zoeken avontuur op Kreta maar vinden een harde les in volwassen worden en de complexiteit van seksuele consent.

Rapito (Filmtheater)
Releasedatum: 23 april 2024

In Bologna escaleert de ontvoering van een Joods kind door pauselijke soldaten tot een nationaal conflict over geloof, macht, en de toekomst van Italië.

All of Us Strangers (Filmtheater)
Releasedatum: 16 april 2024

Adam ontmoet een mysterieuze buurman waar hij een relatie mee krijgt, ondertussen wordt hij getrokken naar de stad waar hij opgroeide en het huis waar zijn ouders woonden; daar lijkt niks veranderd in al die jaren.

Een jonge vrouw zegt haar baan bij een snackbar op om haar droom na te jagen in een chic restaurant, maar de concurrentie is fel.

Ladiesnight Bed & Breakfast
Releasedatum: 1 mei 2024

Nieuwe Nederlandse romkom van de makers van Zwaar Verliefd! en Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn.

ROH: Andrea Chenier
Releasedatum: 25 juli 2024

Jonas Kaufmann zingt de hoofdrol in de spectaculaire uitvoering van David McVicar van het epische historische drama van Giordano, onder leiding van Antonio Pappano, met wie hij al heel vaak heeft samengewerkt.

ROH: Carmen
Releasedatum: 27 juni 2024

Aigul Akmetshina vertolkt de titelrol in de bruisende nieuwe productie van Damiano Michieletto van de nog altijd even geliefde opera van Bizet.

ROH: Het Zwanenmeer
Releasedatum: 30 mei 2024

Het meest meeslepende verhaal van liefde, verraad en vergiffenis van het klassiek ballet komt weer terug op het podium van het Royal Opera House.

ROH: Madama Butterfly
Releasedatum: 25 april 2024

De hartverscheurende tragedie van Puccini gaat over een jonge geisha die verliefd wordt op een Amerikaanse marineofficier.

Onze favoriete kungfumeester en panda keert terug voor een nieuw avontuur, deze keer als een grappige leraar op zoek naar een nieuwe held.

Wanneer de Mallards hun vijver verlaten, is geen horizon te ver. Ga je mee op hun grootste avontuur?

In een klein stadje aan de Italiaanse Rivièra heeft Luca een fantastische zomer met zijn nieuwe beste vriend Alberto. Er is echter een groot geheim dat ze verborgen moeten houden. Ze zijn namelijk geen gewone jongetjes, maar zeemonsters.

Deze familiefilm zit vol met spannende nachtelijke avonturen in de Efteling, waarbij Teun, Jamie en hun vrienden ontdekken of de vurige geest een echt spook is of iets heel anders.

Geen feestjes, geen traktaties, geen plezier; de komst van juf Brakel zet de school op stelten, maar niet als het aan de klas ligt.

Negen elite gamers. Vier unieke games. Only one way out.

Een jonge Willy Wonka, één grote droom, en de fantastische reis om de wereld zoeter te maken.

Wanneer de Mallards hun vijver verlaten, is geen horizon te ver. Ga je mee op hun grootste avontuur?

Onze favoriete kungfumeester en panda keert terug voor een nieuw avontuur, deze keer als een grappige leraar op zoek naar een nieuwe held.

Er zijn nog geen films gepland op deze dag