Films en tijden

Vandaag Morgen Vr 24 mrt Za 25 mrt Zo 26 mrt Ma 27 mrt Di 28 mrt Wo 29 mrt Di 4 apr

Een nieuw avontuur in het Shrek-universum met de terugkeer van onze geliefde, melk drinkende, roekeloze, onbevreesde katachtige. Met de stemmen opnieuw ingesproken door Jon van Eerd en Anna Drijver.

Harderwijk
Lelystad

Na verhuizing heeft hun jongste zoon Josh moeite om te wennen aan zijn nieuwe school en om vrienden te maken. Dat verandert allemaal als hij op de zolder van het huis de zingende krokodil Wil ontdekt. Maar niet iedereen is blij met Wil…

Harderwijk
Lelystad

Het Feest van Tante Rita is een vrolijke bioscoopfilm voor de hele familie, met alle bekende hits van de Minidisco (zoals Tsjoe Tsjoe Wa, Coco Loco en Dans met Tante Rita) over het allergrootste dansfeest van het jaar.

Harderwijk
Lelystad

Mummies is een grappige en avontuurlijke Warner Bros. Pictures-animatiefilm voor het hele gezin. De film volgt de avonturen van drie Egyptische mummies.

Harderwijk
Lelystad

Het is het jaar 50 voor Christus. De keizerin van China is na een staatsgreep door de verraderlijke prins Deng Tsin Qin gevangengenomen.

Harderwijk
Lelystad

Ga mee kamperen met Fien en Teun en al hun dierenvriendjes in dit gloednieuwe bioscoopavontuur vol met nieuwe en vrolijke liedjes!

Harderwijk
Lelystad

Louis Tomlinson: All Of Those Voices geeft een verfrissend rauwe en realistische kijk op de muzikale reis van Louis Tomlinson.

Harderwijk
Lelystad

In Shazam! Fury of the Gods van New Line Cinema wordt het verhaal vervolgd van de tiener Billy Batson, die door het uitspreken van het magische woord Shazam! verandert in zijn alter ego, de volwassen superheld Shazam.

Harderwijk
Lelystad

De prijs op John Wick z’n hoofd wordt steeds hoger en zijn gevecht tegen The High Table ontwikkelt zich tot een wereldwijde strijd. Om zijn vrijheid terug te krijgen moet hij het opnemen tegen een nieuwe vijand.

Harderwijk
Lelystad

Michael B. Jordan regisseert en speelt Adonis, die uitgedaagd wordt door ex-vriend Damian in een boksstrijd. Adonis moet alles op het spel zetten.

Lelystad

Wanneer Jacco (Tibor Lukács) en Sylvie (Jennifer Hoffman) met hun dochter Loïs (Aiko Mila Beemsterboer) en zoon Bink (Bing van Son) besluiten op vakantie te gaan in een All Inclusive resort, wordt hun al wankele huwelijk zwaar op de proef gesteld.

Harderwijk
Lelystad

Naar de bestseller die Isa Hoes schreef over het leven met haar man Antonie Kamerling.

Harderwijk

Na de laatste Ghostface-moorden laten de vier overlevenden Woodsboro achter zich en beginnen aan een nieuw hoofdstuk.

Lelystad
Er zijn nog geen films gepland op deze dag