Films en tijden

Vandaag Morgen Vr 6 okt Za 7 okt Zo 8 okt Ma 9 okt Di 10 okt Wo 11 okt Vr 13 okt Za 14 okt Zo 15 okt Di 17 okt

Elemental speelt zich af in Elemental City, waar vuur-, water-, land- en luchtinwoners samen leven.

Harderwijk
Lelystad

Sinterklaas bereidt een groots feest voor om zijn honderdste bezoek aan Nederland te vieren, maar Robbie Reuzel, die op dezelfde dag jarig is, smeedt een plan om het feest te verstoren omdat zijn verjaardag wederom wordt overschaduwd door pakjesavond.

Harderwijk
Lelystad

Ga mee op een magisch avontuur op Curaçao met Sinterklaas en zijn vrienden! Kunnen zij Kapitein Bakkeljauw helpen met het vinden van de schat van Kapitein Witbaard?

Harderwijk
Lelystad

Een gloednieuwe bioscoopfilm met de immens populaire familievloggers Bellinga in de hoofdrol. Het gezin maakt zich op voor de zomervakantie, maar dat verloopt helemaal niet zonder slag of stoot. Een film vol met nieuwe, catchy liedjes!

Harderwijk
Lelystad

Een nieuw avontuur van de allerleukste Club van Sinterklaas! Met al je favoriete pieten zoals Testpiet, Coole Piet, Danspiet, KADO en Pietje Fernando en natuurlijk weer vol met nieuwe, vrolijke liedjes en dansjes.

Harderwijk
Lelystad

Om hun 65e verjaardag te vieren, vieren de Smurfen feest op het witte doek! Met spannende avonturen, ongelooflijke situaties en hilarische humor zullen onze kleine blauwe vrienden je versteld doen staan.

Lelystad

In het vervolg op Bibi’s slijmavontuur, moet Indy met haar slijmvrienden en de alien Klatu de wereld redden van de slechte Xenia, die de magische slijmsteen uit de ruimte in handen heeft en chaos veroorzaakt.

Harderwijk
Lelystad

Oppenheimer, geschreven en geregisseerd door Christopher Nolan, is een met IMAX®-camera’s gedraaide epische thriller die het fascinerende verhaal vertelt van de raadselachtige man die om de wereld te redden het risico moet nemen dat deze wordt verwoest.

Harderwijk
Lelystad

In een toekomst waarin mens en machine op voet van oorlog staan, is de laatste hoop op overleving in handen van een rouwende ex-agent.

Harderwijk
Lelystad

Hollywood regisseur Roel Reiné brengt een indrukwekkend verhaal over de strijd aan het front en die na terugkomst, geïnspireerd op het leven van de Nederlandse militair Marco Kroon

Harderwijk

Het vijfde en laatste deel van de After-serie draait om de emotionele ontknoping van de tijdloze romance tussen Hardin en Tessa. Ze hebben alles al meegemaakt als koppel, dus de enige vraag die overblijft is: wat gebeurt er After Everything?

Harderwijk
Lelystad

Frankrijk, 1956. Er wordt een priester vermoord. Een kwaad verspreidt zich. In dit vervolg op de wereldwijde filmhit komt zuster Irene opnieuw oog in oog te staan met Valak, de demonische non.

Lelystad

Een heerlijk romantische komedie van de makers van Zwaar Verliefd! en Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn met o.a. Juvat Westendorp, Jamie Grant, Manuel Broekman en Barbara Sloesen. Geeft Mollie haar geliefde ‘happy single’ status op of neemt ze alsnog de benen?

Harderwijk
Lelystad

Als Matt (Liam Neeson) niet doet wat hem wordt opgedragen, zal de bom die onder de stoel in zijn auto verstopt zit afgaan…

Lelystad
Er zijn nog geen films gepland op deze dag