Films en tijden

Vandaag Morgen Do 27 jun Vr 28 jun Za 29 jun Zo 30 jun Ma 1 jul Di 2 jul Wo 3 jul Za 6 jul Zo 7 jul Di 9 jul

Terwijl Dita worstelt met haar plotselinge rol als moederfiguur, ontvouwt zich een diepe, complexe band tussen haar en de kinderen, waarbij elke dag nieuwe uitdagingen en verrassingen brengt.

Lelystad

Bereid je voor op een episch avontuur dat niet alleen de strijd om macht toont, maar ook een hartverscheurende reis is van zelfontdekking en de moed om tegen onrecht te strijden.

Lelystad

In de krankzinnige, keiharde actiefilm Boy Kills World schittert Bill Skarsgård (It, John Wick 4) als de op wraak beluste jongen Boy die het opneemt tegen een corrupte familie met een totaal gestoorde matriarch (Famke Janssen).

Lelystad

De wereldwijd populaire Bad Boys zijn terug met hun bekende mix van spectaculaire actie en buitensporige comedy, maar deze keer met een twist: Miami’s beste agenten zijn nu zelf op de vlucht.

Lelystad

You can’t see them, but they see everything.

Lelystad

Een absolute sterrencast met onder andere Katja Schuurman, Isa Hoes, Edwin Jonker, Hajo Bruins en Frank Lammers in een verhaal vol vriendschap, drama, geheimen en romantiek in het prachtige Marokko. Van de makers van heerlijke feelgoodfilms als Just Say Yes En F*ck De Liefde!

Lelystad
Er zijn nog geen films gepland op deze dag