Kids

Het is het jaar 50 voor Christus. De keizerin van China is na een staatsgreep door de verraderlijke prins Deng Tsin Qin gevangengenomen.

Ga mee kamperen met Fien en Teun en al hun dierenvriendjes in dit gloednieuwe bioscoopavontuur vol met nieuwe en vrolijke liedjes!

Mummies is een grappige en avontuurlijke Warner Bros. Pictures-animatiefilm voor het hele gezin. De film volgt de avonturen van drie Egyptische mummies.

Het Feest van Tante Rita is een vrolijke bioscoopfilm voor de hele familie, met alle bekende hits van de Minidisco (zoals Tsjoe Tsjoe Wa, Coco Loco en Dans met Tante Rita) over het allergrootste dansfeest van het jaar.

Na verhuizing heeft hun jongste zoon Josh moeite om te wennen aan zijn nieuwe school en om vrienden te maken. Dat verandert allemaal als hij op de zolder van het huis de zingende krokodil Wil ontdekt. Maar niet iedereen is blij met Wil…

Een nieuw avontuur in het Shrek-universum met de terugkeer van onze geliefde, melk drinkende, roekeloze, onbevreesde katachtige. Met de stemmen opnieuw ingesproken door Jon van Eerd en Anna Drijver.

Er zijn nog geen films gepland op deze dag