Onze specials

TAYLOR SWIFT | THE ERAS TOUR
Releasedatum: 13 oktober 2023

Ervaar het culturele fenomeen nu als nooit tevoren op het grote scherm!

ROH: Das Rheingold
Releasedatum: 26 oktober 2023

Regisseur Barrie Kosky schept samen met dirigent Antonio Pappano een gewaagde nieuwe interpretatie van het eerste deel van de Ringcyclus van Wagner.

ROH: Don Quichot
Releasedatum: 30 november 2023

De uiterst komische en scherpzinnige productie van Carlos Acosta, met een uitbundige choreografie vol bravoure, brengt de gloed en de romantiek van de klassieke roman van Cervantes tot leven.

André Rieu’s White Christmas
Releasedatum: 9 december 2023

Voor veel mensen is Kerst de mooiste tijd van het jaar. Dit jaar begint de kerstvreugde al vroeg met de bioscoopspecial André Rieu’s White Christmas. Het wordt een feest om nooit te vergeten.

ROH: De Notenkraker
Releasedatum: 28 december 2023

Ontdek de betovering van het ballet met deze sprankelende, feestelijke traktatie voor het hele gezin.

ROH: Manon
Releasedatum: 28 maart 2024

Verscheurd door haar verlangen naar een leven vol pracht en praal, en haar toewijding aan haar echte liefde Des Grieux, betaalt de onbezonnen en wispelturige Manon de ultieme prijs.

ROH: Madama Butterfly
Releasedatum: 25 april 2024

De hartverscheurende tragedie van Puccini gaat over een jonge geisha die verliefd wordt op een Amerikaanse marineofficier.

ROH: Het Zwanenmeer
Releasedatum: 30 mei 2024

Het meest meeslepende verhaal van liefde, verraad en vergiffenis van het klassiek ballet komt weer terug op het podium van het Royal Opera House.

ROH: Carmen
Releasedatum: 27 juni 2024

Aigul Akmetshina vertolkt de titelrol in de bruisende nieuwe productie van Damiano Michieletto van de nog altijd even geliefde opera van Bizet.

ROH: Andrea Chenier
Releasedatum: 25 juli 2024

Jonas Kaufmann zingt de hoofdrol in de spectaculaire uitvoering van David McVicar van het epische historische drama van Giordano, onder leiding van Antonio Pappano, met wie hij al heel vaak heeft samengewerkt.

Er zijn nog geen films gepland op deze dag