Onze specials

ROH: Het Zwanenmeer
Releasedatum: 30 mei 2024

Het meest meeslepende verhaal van liefde, verraad en vergiffenis van het klassiek ballet komt weer terug op het podium van het Royal Opera House.

Beer & Bites Bad Boys: Ride or Die
Releasedatum: 6 juni 2024

Deze zomer keren de wereldwijd populaire Bad Boys terug met hun bekende mix van spectaculaire actie en buitensporige comedy, maar deze keer met een twist: Miami’s beste agenten zijn nu zelf op de vlucht.

Ladiesnight De Mooiste Dag
Releasedatum: 12 juni 2024

Een absolute sterrencast met onder andere Katja Schuurman, Isa Hoes, Edwin Jonker, Hajo Bruins en Frank Lammers in een verhaal vol vriendschap, drama, geheimen en romantiek in het prachtige Marokko. Van de makers van heerlijke feelgoodfilms als Just Say Yes En F*ck De Liefde!

Een vrolijke rode kater en zijn slimme poezenvriendinnetje gaan op een groot avontuur om hun allerliefste knuffelbeer terug te vinden, waarbij ze elke steen en elk hoekje onderzoeken.

ROH: Carmen
Releasedatum: 27 juni 2024

Aigul Akmetshina vertolkt de titelrol in de bruisende nieuwe productie van Damiano Michieletto van de nog altijd even geliefde opera van Bizet.

Gooische VIP avond
Releasedatum: 3 juli 2024

Gooische Vrouwen komt terug op het witte doek!

ROH: Andrea Chenier
Releasedatum: 25 juli 2024

Jonas Kaufmann zingt de hoofdrol in de spectaculaire uitvoering van David McVicar van het epische historische drama van Giordano, onder leiding van Antonio Pappano, met wie hij al heel vaak heeft samengewerkt.

André Rieu nodigt u uit voor een magische muziekervaring met zijn bioscoopconcert ‘Power of Love’, vanuit het sfeervolle Vrijthof in Maastricht.

VIP Ladiesnight De Break-Up Club
Releasedatum: 11 september 2024

Een charmante jongeman runt samen met zijn beste vriend een ongebruikelijke service die mensen helpt om hun relaties te beëindigen, zonder zelf de confrontatie aan te gaan.

Er zijn nog geen films gepland op deze dag