Alle films

Na een stunt die bijna fataal afliep, is het tijd voor de grootste act van zijn leven: een vermiste ster vinden en een samenzwering ontmaskeren.

Back to Black is een ode aan één van de meest iconische muzieksterren van de 21e eeuw: Amy Winehouse. De film bevat veel van Amy’s hits en focust op haar buitengewone genialiteit en de humor en eerlijkheid waarmee ze alles wat ze deed, doordrenkte.

Nieuwe Nederlandse romkom van de makers van Zwaar Verliefd! en Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn.

Een vrolijke rode kater en zijn slimme poezenvriendinnetje gaan op een groot avontuur om hun allerliefste knuffelbeer terug te vinden, waarbij ze elke steen en elk hoekje onderzoeken.

Martin van Waardenberg en Leny Breederveld spelen de hoofdrollen in een melancholische, maar ook humoristische roadmovie waarin herinneringen, jarenlange liefde en acceptatie van veranderingen centraal staan.

In een verhaal over liefde, rivaliteit en persoonlijke groei, wordt Tashi Duncan, een voormalig tenniswonder en huidige coach, geconfronteerd met haar verleden wanneer haar echtgenoot tegen haar ex en voormalige beste vriend moet spelen.

Een meeslepende actiethriller die de onvoorstelbare chaos van een Amerikaanse burgeroorlog verkent, gezien door de lens van journalisten op een missie om de wereld te informeren.

Na de succesvolle series Mocro Maffia, Het Gouden Uur en Hoogvliegers tekent Bobby Boermans voor de regie van de actiefilm Invasie.

De familie Spengler keert terug naar waar het allemaal begonnen is: de iconische brandweerkazerne in New York.

The Chosen
Releasedatum: 7 mei 2024

Met The Chosen seizoen 4 is er een opvolging in de succesvolle seriereeks. Heb je de eerste 3 seizoenen gemist, niet getreurd, want het event geeft ook een terugblik op de vorige seizoenen.

In een verrassende wending moeten ontvoerders overleven naast hun slachtoffer, een 12-jarige ballerina met duistere geheimen, in een nacht vol terreur in een afgelegen landhuis.

Slecht nieuws voor iedereen met een spinnenfobie … Je grootste angst is zojuist alleen maar groter geworden! In Sting raakt een heel appartementencomplex verstrikt in een ijzingwekkend web wanneer het huisdier van een jong meisje verandert in een bloeddorstig monster.

VIP Ladiesnight De Break-Up Club
Releasedatum: 11 september 2024

Een charmante jongeman runt samen met zijn beste vriend een ongebruikelijke service die mensen helpt om hun relaties te beëindigen, zonder zelf de confrontatie aan te gaan.

Ladiesnight De Mooiste Dag
Releasedatum: 12 juni 2024

Een absolute sterrencast met onder andere Katja Schuurman, Isa Hoes, Edwin Jonker, Hajo Bruins en Frank Lammers in een verhaal vol vriendschap, drama, geheimen en romantiek in het prachtige Marokko. Van de makers van heerlijke feelgoodfilms als Just Say Yes En F*ck De Liefde!

Jedi Obi-Wan Kenobi en Qui-Gon Jinn redden koningin Amidala, heerser van een vreedzame planeet die is binnengevallen door duistere krachten. Tijdens hun ontsnapping ontdekken ze de negenjarige Anakin Skywalker, een wonderkind dat ongewoon sterk is in de Force.

Eén van Shakespeare’s meest bekende tragedies, Macbeth, komt naar het witte doek.

Garfield (met de stem van Chris Pratt), de wereldberoemde typische binnenkat die een hekel heeft aan maandagen en dol is op lasagne, waagt zich buiten de deur voor een wild avontuur!

André Rieu nodigt u uit voor een magische muziekervaring met zijn bioscoopconcert ‘Power of Love’, vanuit het sfeervolle Vrijthof in Maastricht.

Een adembenemende documentaire over de uitzonderlijke band tussen een mens en een potvis.

Green Border (Filmtheater)
Releasedatum: 2 juli 2024

In de schaduwrijke, moerassige bossen die de ‘green border’ tussen Belarus en Polen vormen, worden vluchtelingen ongewild pionnen in een grootschalig politiek conflict.

Terwijl Dita worstelt met haar plotselinge rol als moederfiguur, ontvouwt zich een diepe, complexe band tussen haar en de kinderen, waarbij elke dag nieuwe uitdagingen en verrassingen brengt.

La Chimera (Filmtheater)
Releasedatum: 18 juni 2024

In het zonovergoten Riparbella van de jaren ’80 streeft iedereen naar hun eigen ongrijpbare droom, hun Chimera, tegen een achtergrond van oude Etruskische geheimen en moderne verlangens.

Les Indésirables (Filmtheater)
Releasedatum: 11 juni 2024

Na de Oscarnominatie voor zijn internationaal bejubelde debuutfilm Les Misérables toont regisseur Ladj Ly met zijn nieuwe film Les Indésirables opnieuw een opruiend, dieppersoonlijk en krachtig politiek verhaal van een gemeenschap die worstelt zijn plaats te vinden in de maatschappij.

Evil Does Not Exist (Filmtheater)
Releasedatum: 4 juni 2024

Een vader en dochter in een schilderachtig Japans dorpje worden geconfronteerd met moderne ontwikkelingen die hun traditionele levenswijze dreigen te verstoren.

Banel & Adama (Filmtheater)
Releasedatum: 28 mei 2024

De Frans-Senegalese regisseur Ramata-Toulaye Sy maakte in de traditie van de Afrikaanse cinema een tijdloos en betoverend liefdesverhaal waarin het klassieke Romeo en Julia verhaal doorklinkt.

C’è ancora domani (Filmtheater)
Releasedatum: 21 mei 2024

Stijlvol en krachtig drama over een huisvrouw in het Rome van 1946, die de eerste stappen zet om zich te onttrekken aan de tirannie van haar man.

The Promised Land (Filmtheater)
Releasedatum: 14 mei 2024

In het Denemarken van 1755 zet een ambitieuze kapitein alles op het spel om een koninklijke droom na te jagen, ondanks de dreiging van een meedogenloze landeigenaar.

Beau Travail (Filmtheater)
Releasedatum: 7 mei 2024

Een ex-sergeant herbeleeft zijn dagen in het vreemdelingenlegioen, gevangen in een filmische trance van militaire eer, jaloezie, en verboden begeerte, ondersteund door een eclectische soundtrack.

ROH: Andrea Chenier
Releasedatum: 25 juli 2024

Jonas Kaufmann zingt de hoofdrol in de spectaculaire uitvoering van David McVicar van het epische historische drama van Giordano, onder leiding van Antonio Pappano, met wie hij al heel vaak heeft samengewerkt.

ROH: Carmen
Releasedatum: 27 juni 2024

Aigul Akmetshina vertolkt de titelrol in de bruisende nieuwe productie van Damiano Michieletto van de nog altijd even geliefde opera van Bizet.

ROH: Het Zwanenmeer
Releasedatum: 30 mei 2024

Het meest meeslepende verhaal van liefde, verraad en vergiffenis van het klassiek ballet komt weer terug op het podium van het Royal Opera House.

Fantasievriendjes
Releasedatum: 11 mei 2024

Een meisje komt erachter dat ze iedereens denkbeeldige vriendjes kan zien. Wat zal zij met deze superkracht doen?

Joe is een bandleraar op een middelbare school. Zijn ware passie is jazz, en hij is goed. Maar wanneer hij naar een ander rijk reist om iemand te helpen zijn of haar passie te vinden, ontdekt hij al snel wat het betekent om een ziel te hebben.

Onze favoriete kungfumeester en panda keert terug voor een nieuw avontuur, deze keer als een grappige leraar op zoek naar een nieuwe held.

Een luie, lasagne-liefhebbende kat en zijn vrolijke hondenvriend stappen uit hun comfortzone voor een roofoverval vol humor en spanning, onder leiding van een onverwachte familielid.

Wanneer de Mallards hun vijver verlaten, is geen horizon te ver. Ga je mee op hun grootste avontuur?

Je hoeft niet groot te zijn om dapper te zijn.

Geen feestjes, geen traktaties, geen plezier; de komst van juf Brakel zet de school op stelten, maar niet als het aan de klas ligt.

Deze familiefilm zit vol met spannende nachtelijke avonturen in de Efteling, waarbij Teun, Jamie en hun vrienden ontdekken of de vurige geest een echt spook is of iets heel anders.

Een jonge Willy Wonka, één grote droom, en de fantastische reis om de wereld zoeter te maken.

Wanneer de Mallards hun vijver verlaten, is geen horizon te ver. Ga je mee op hun grootste avontuur?

Vlindervrienden en het Grote Avontuur is een grappig verhaal vol avontuur, vriendschap en zelfontwikkeling. Een belangrijke boodschap van de film: onze connectie met anderen is veel belangrijker dan onze verschillen. Niet voor niks luidt het gezegde ‘alleen ga je sneller, samen kom je verder’.

Onze favoriete kungfumeester en panda keert terug voor een nieuw avontuur, deze keer als een grappige leraar op zoek naar een nieuwe held.

Een hartverwarmend avontuur waarin Vos en Haas een verdwenen Uil zoeken en een magische onderwaterwereld vinden.

’s Werelds meest beroemde hond Lassie is terug! Samen met haar vrienden gaat de heldhaftige hond op avontuur om de mysterieuze verdwijningen van verschillende rashonden tot op de bodem uit te zoeken.

Een luie, lasagne-liefhebbende kat en zijn vrolijke hondenvriend stappen uit hun comfortzone voor een roofoverval vol humor en spanning, onder leiding van een onverwachte familielid.

Er zijn nog geen films gepland op deze dag